FALLASFiestas Clave

CONCURS DE LLIBRETS DE FALLA: ENTREGA DELS PREMIS

CONCURS DE LLIBRETS DE FALLA

LA DIPUTACIÓ DE VALÉNCIA HA ACOLLIT L’ENTREGA DELS PREMIS ALS MILLORS LLIBRETS DE LES POBLACIONS DE LA PROVÍNCIA

Valéncia, 11-03-2016

IMG-20160311-WA0045

En motiu del Concurs de Llibrets de Falla que des de 1903 organisa i convoca Lo Rat Penat, la Diputació de Valéncia, patrocinadora del mateix,  ha acollit este matí, divendres, dia 11 de març, l’entrega dels premis als millors llibrets de falla de les poblacions de la província.

Han entregat els premis, l’Hble. Sr. President de Lo Rat Penat, Enric Esteve junt a la Regina dels Jocs Florals, Bettina Vöhringer.

Igualment ha participat l’Alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, fent entrega dels premis otorgats a les falles de la seua població que han obtingut els premis més destacats.

 

IMG-20160311-WA0044El premi extraordinari “Excma. Diputació de Valéncia” ha segut per al llibret de la Falla l’Albufera de Catarroja del poeta Donís Martin, i el premi al millor llibret en el seu conjunt ha segut per a la Falla El Charco de Catarroja, del poeta Joan Antoni Alapont, el qual conté un treball monogràfic sobre els cavallers del Centenar de la Ploma realisat per Joan Romero. S’han premiat també llibrets de falles d’Aldaya, Paterna, Torrent, Alfafar, Alaquàs, i Sant Antoni de Benaixeve.

 

 

FONT: Lo Rat Penat

FOTOGRAFÍES: Lo Rat Penat

Previous post

San Vicente Ferrer: su vida y su obra en un concurso

Next post

El camino de la Cruz -por Ciutat Vella- en el Año de la Misericordia

No Comment

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *