Corpus ChristiProgramas y Carteles

La Regidoria de Cultura Festiva aposta per les Activitats del Corpus

(Font: Festes de València)

Per tercer any, la Regidoria de Cultura Festiva aposta per protegir i difondre el valor patrimonial de la festivitat del Corpus valencià organitzant una sèrie d’activitats complementàries en la setmana prèvia a la festa grossa. Publicacions, xarrades i recital de música completen el programa d’enguany.

Dimarts 22 de maig

19.00 h Conferència «Les arrels medievals de la festa del Corpus valencià. Entre devoció i representació», a càrrec de Rafael Narbona, catedràtic d’història medieval.
Saló d’actes del Museu de la Ciutat, pl. Arquebisbe, 3.

20.00 h Actuació de l’Escola de Tabal i Dolçaina Russafa-fa amb el recital Les músiques del Corpus. Este concert forma part de la campanya Retrobem, patrocinada per la Diputació de València.
Pati del Museu de la Ciutat, pl. Arquebisbe, 3.

Dimecres 23 de maig

19.00 h Conferència «Casa Insa i la huitava del Corpus», a càrrec d’Oreto Trescolí i Enric Olivares, historiadors de l’art i especialistes en el patrimoni festiu.

Lloc:
Saló d’actes del Museu de la Ciutat, pl. Arquebisbe, 3.

Estes activitat se sumen a les mampreses en els últims anys, entre les quals hi ha la restauració de les roques i altres elements de la processó, els nous continguts del Museu del Corpus – Casa de les Roque, la programació d’exposicions temporals o la renovació de la imatge gràfica de la festa.

Activitats del #CorpusVLC

Previous post

50 años de Ronda a la Mare de Déu

Next post

RAFAEL GARROTE, NUEVO PRESIDENTE DE LA HERMANDAD DE SAN ANTONIO ABAD

No Comment

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *