Programas y Carteles

XXXIII CONCURS  DE  DECLAMACIÓ  EN  LLENGUA  VALENCIANA A  LA  MARE  DE  DEU  DELS  DESAMPARATS

XXXIII CONCURS  DE  DECLAMACIÓ  EN  LLENGUA  VALENCIANA

A  LA  MARE  DE  DEU  DELS  DESAMPARATS

És característica fonamental del Grup de Dònes Valencianes, l’amor i devoció a la nostra Patrona, la Mare de Deu dels Desamparats. I al voltant de la nostra Mareta l’acte més destacat dels que organisa el Grup de Dònes Valencianes és el Concurs de Declamació Infantil en honor a la Mare de Deu dels Desamparats, i que conta en la colaboració de Lo Rat Penat. En este Concurs, es posa de manifest el gran entusiasme de tots els chiquets que no dubten en ensajar una i una atra vegada per a tindre l’honor de recitar-li poesies a la Mare de Deu dels Desamparats, i també la gran devoció a la Geperudeta dels poetes valencians que tots els anys li escriuen poesies inèdites.

BASES

El Concurs es celebrarà, el 19 de maig de 2018, dissabte per lo matí, a les 10,30 h. en el Saló Constantí Llombart de Lo Rat Penat, i serà presidit per la Mare de Deu dels Desamparats.

Les poesies podran ser inèdites o no, pero obligatòriament dedicades a la Mare de Deu dels Desamparats. Deuran estar escrites i ser recitades en Llengua Valenciana i no tindran una extensió major a dos fulls A4 a doble espai i per una sola cara. L’organisació es reserva el dret a rebujar les que no complixquen estes normes. L’inscripció se tancarà el dia 10 de maig de 2018, data en la qual hauran d’estar en la sèu de Lo Rat Penat c/ Trinquet de Cavallers, 9, 46003 Valéncia o be en el correu electrònic grupdedonesvalencianes@gmail.com, junt al bolletí d’inscripció i una còpia de la poesia a recitar. L’edat dels concursants recitadors no podrà ser menor de quatre anys ni major de catorze anys en la data del concurs, i participaran en el Grup A, de 4 a 7 anys, Grup B, de 8 a 11 anys i Grup C de 12 a 14 anys. La composició del Jurat es donarà a conéixer sols abans de començar el concurs. El Veredicte serà inapelable. Els premis es podran declarar no adjudicats. L’organisació està facultada, si el número de concursants aixina ho demana, a fer eliminatòries prèvies, que es comunicarien oportunament als participants.

CONCURS  DE  DECLAMACIÓ  EN  LLENGUA  VALENCIANA A  LA  MARE  DE  DEU  DELS  DESAMPARATS

ELS PREMIS seran els següents i s’entregaran al final del Concurs:

GRUP “A” de 4 a 7 anys         PRIMER PREMI

                                                SEGON         “

                                                TERCER       “

GRUP “B” de 8 a 11 anys       PRIMER PREMI

                                                SEGON         “

                                                TERCER       “

GRUP “C” de 12 a 14 anys     PRIMER PREMI

                                                SEGON         “

                                                TERCER       “

PREMIS ESPECIALS: S’otorguen TRES PREMIS a les 3 Poesies Inèdites que a juí del Jurat siguen mereixedores d’ells. Les poesies que opten ad estos premis han de ser declamades necessàriament dins del present Concurs. Cada poeta sols podrà presentar dos INÈDITES, encara que se reciten atres del mateix autor que ho siguen també. En les poesies inèdites no deurà figurar el nom de l’autor, ni cap detall que puga identificar-lo. Si s’incomplix este apartat serà descalificada.

Sense que se considere obligatori, recomanem, per a donar més lluentor a l’acte, que els participants que no tinguen cap impediment, assistixquen vestits en el Trage Regional.

Per a tancar l’acte, i mentres dellibera el Jurat, l’escola de Cant Valencià “Victòria Sousa Genovés” de Lo Rat Penat, interpretarà Cançons d’Estil en l’acompanyament tradicional de música de corda.

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

To Top

Este sitio utiliza cookies para su funcionamiento interno. Si continuas navegando por él, aceptas tácitamente el uso de dichas cookies. Más información

Las opciones de cookie en este sitio web están configuradas para "permitir cookies" para ofrecerte una mejor experiéncia de navegación. Si sigues utilizando este sitio web sin cambiar tus opciones o haces clic en "Aceptar" estarás consintiendo las cookies de este sitio.

Cerrar