FALLAS

Lara Ocheda, proclamada Fallera Major de Carlet 2019

Carlet viurà este cap de setmana el tret d’eixida de la festa fallera amb la proclamació de la Fallera Major de la ciutat, Lara Ocheda Pla, i la proclamació conjunta de les falleres majors de comissions carletines el pròxim dissabte.

Divendres, l’alcaldessa de la ciutat presidix l’acte de proclamació de la Fallera Major de 2019, Lara Ocheda Pla. A l’Ajuntament es produirà el relleu entre la Fallera Major del 2018, Teresa Ortiz, i la nova Fallera Major, que serà proclamada en un acte que a més també servirà per a presentar la seua cort d’honor, que enguany estarà formada per  Àngels Llorenç i Lorena Ocheda.

Lara Ocheda, de 32 anys, atresora un llarg currículum faller. Ha sigut fallera de la comissió País Valencià des que té 5 anys i es va crear la falla, de la qual ja ha sigut fallera major en dos ocasions, 2007 i 2017 i fallera major infantil en 1996, quan sols tenia 9 anys.

L’acte de proclamació tindrà lloc divendres a les 19.30 al Saló de Plens de l’Ajuntament de Carlet, i dissabte el Saló Giner acollirà la proclamació de les falleres majors de 2019 de les falles carletines.

Click to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

To Top

Este sitio utiliza cookies para su funcionamiento interno. Si continuas navegando por él, aceptas tácitamente el uso de dichas cookies. Más información

Las opciones de cookie en este sitio web están configuradas para "permitir cookies" para ofrecerte una mejor experiéncia de navegación. Si sigues utilizando este sitio web sin cambiar tus opciones o haces clic en "Aceptar" estarás consintiendo las cookies de este sitio.

Cerrar